Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı ve Yozgat Gazetesi.com Sahibi Osman Hakan Kiracı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncay Pekin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yozgat’ın asayiş ve güvenlik durumu, basın ile emniyet teşkilatı arasındaki iş birliği ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Tuncay Pekin, yerel basının toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, emniyet teşkilatı olarak basınla her zaman güçlü bir iletişim içerisinde olacaklarını ifade etti.
Pekin, “Emniyet teşkilatı olarak yerel basınımızla uyum ve iş birliği içerisinde çalışmayı önemsiyoruz. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak kadar, vatandaşlarımızın doğru ve sağlıklı bilgiye ulaşmasını da büyük önem veriyoruz. Bu noktada basınımızın katkısı son derece kıymetlidir.” dedi.
“YOZGAT’IN GÜVENLİĞİ İÇİN ORTAK SORUMLULUK”
Yozgat’ın huzur ve güvenliğinin korunmasında vatandaşların ve basının desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Pekin, “Şehrimizin asayişini sağlarken sizlerin de desteğini bekliyoruz. Bizim göremediğimiz veya haberdar olamadığımız konularda yapılacak bildirimler çalışmalarımıza önemli katkı sağlayacaktır. Vatandaşlarımızdan gelen her ihbar ve bilgiyi büyük bir hassasiyetle değerlendiriyoruz. Yozgat’ımız huzurlu bir şehir bu huzurun artarak devam etmesi için bu kararlılığımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
KİRACI’DAN BAŞARI DİLEĞİ
Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ise İl Emniyet Müdürü Tuncay Pekin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Yozgat basını olarak kamu yararına yürütülecek çalışmalarda emniyet teşkilatıyla her zaman yapıcı bir iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Kiracı, nazik ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı Pekin’e teşekkür ederken, ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.