Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, gençlerin teknoloji alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ömer Akses Gökbörü Teknoloji Sınıfı’nda gençlere yönelik 3D Yazıcı Eğitimi gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Fatih Akgül’ün öncülüğünde düzenlenen eğitimde gençlere, 3D yazıcı teknolojisinin kullanımının yanı sıra tasarım ve üretim süreçleri hakkında da bilgi verildi.
Teknolojiyi yalnızca tüketen değil, aynı zamanda tasarlayan ve üreten gençler yetiştirmeyi amaçlayan eğitimde katılımcılar, 3D yazıcıların çalışma prensipleri ve üretim süreçleri konusunda uygulamalı bilgiler edindi.
GENÇLER TEKNOLOJİYİ ÜRETİME DÖNÜŞTÜRÜYOR
Eğitim programında gençlerin merak eden, araştıran ve üreten bireyler olarak teknolojiyle daha yakından buluşmalarına katkı sağlanması hedeflendi.
Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Fatih Akgül, gençlerin teknolojiye olan ilgisinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, bilgi ve üretim odaklı çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Program kapsamında gençlere bilgi ve tecrübelerini aktaran Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ferdi Gevrek’e de teşekkür edildi