AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, esnaf ve sanatkârların kredi süreçlerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Akgül, Halkbank Genel Müdürü Recep Süleyman Özdil’i, TESKOMB Başkanvekilleri ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Görüşmede, esnaf ve sanatkârların kredi işlemlerinde yaşanan sorunlar ele alınarak çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunuldu.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN İSTİŞARE
Esnaf ve sanatkârların finansmana erişim süreçlerinin kolaylaştırılması ve kredi işlemlerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, mevcut sorunların çözümü için atılabilecek adımlar ele alındı.
Akgül, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede Halkbank Genel Müdürü Recep Süleyman Özdil’in sorunların çözümüne yönelik yapıcı yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akgül, “Sorunların çözümü için yapıcı bir yaklaşım sergileyen değerli Genel Müdürümüze pozitif yaklaşımı ve destekleri için esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.