$ DOLAR → Alış: 32,17 / Satış: 32,30
€ EURO → Alış: 34,90 / Satış: 35,04

Başer: AK Parti, her zaman emeğin ve emekçinin yanındadır

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti’nin 18 yıldır uyguladığı gerçekçi istihdam ve sosyal güvenlik politikalarıyla, her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu söyledi.

Başer: AK Parti, her zaman emeğin ve emekçinin yanındadır
  • 01.05.2020

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti’nin 18 yıldır uyguladığı gerçekçi istihdam ve sosyal güvenlik politikalarıyla, her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu söyledi.

Milletvekili Başer, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında işçilerin bayramını kutladı.

Başer, “1 Mayıs hem Bahar Bayramı, hem İşçi Bayramı 1 Mayıs, emeğini ve alın terini ortaya koyarak, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan işçilerimizin, büyük mücadeleler sonrasında elde ettikleri kazanımların coşkusudur. Biliyoruz ki, coşkularını beraberce yaşayan, acılarını birbiriyle paylaşan, yaralarını birlikte saran, zorlukları ortak bir şuurla göğüsleyen bir milletin aşamayacağı hiçbir güçlük, ulaşamayacağı hiçbir hedef yoktur.  1 Mayıs’ ların anlamına yaraşır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde kutlanacağına inanıyoruz. Bayramlar inatlaşma ve kutuplaşmanın değil, kardeşlik ve dayanışmanın vesilesi olmalıdır. Ülkemizin gerginliğe değil barışa ve huzura; yasakçılığa değil özgürlüklere; kargaşaya değil dayanışma ve demokrasiye ihtiyacı vardır. AK Parti 18 yıldır uyguladığı gerçekçi istihdam ve sosyal güvenlik politikalarıyla, işçilerimizin yarınlara kaygıyla değil, huzur ve güven içerisinde bakmasını sağlamıştır. AK Parti, her zaman emeğin ve emekçinin yanındadır, işçisiyle memuruyla barışıktır, işçi sorunlarına duyarlıdır ve gelecekte de bu duyarlılık devam edecektir. Biz eli ekmek tutması gerekenler silah tutmasın, polis, askere taş atmasın, etrafı kırıp dökmesin; yola, okula, hastaneye, kalkınmaya harcanması gereken kaynaklar heba edilmesin istiyoruz. Biz bu ülkenin gençlerinin yarınlarından ümitlerini kesmemelerini istiyoruz. Biz bu ülke için huzur istiyoruz, istikrar istiyoruz. Bütün zorlukları aşmak ve daha güzel günlere ulaşmak için hepimiz ortak bir duyguda buluşmak, bir ve beraber olmak zorundayız. Bu kardeşlik ve barış duygularıyla, başta işçi, memur ve emekçi kardeşlerimiz olmak üzere bütün milletimizin ‘Emek ve Dayanışma Günü’nü ve Bahar Bayramını kutluyorum.”ifadelerini kullandı.

 

ReklamReklam
19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Tüm yurt genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Vali Özkan, Boğazlıyan’da vatandaşlarla bir araya geldi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.
Vali Özkan: Bölgemize katkı sağlayan her türlü girişimi destekliyoruz
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'a yatırım yapan ve istihdam sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür ederek, bölgenin ekonomik büyümesine katkı...
Kabayel’den tasarruf kararı eleştirisi
Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, hükümetin kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve israfın önlenmesi amacıyla açıkladığı tasarruf...
Arif Topal, İl Müdürlüğü Görevine Asaleten atandı
Adana/Karaisalı Eğlence köyünde doğan ve mesleki hayatında önemli başarılar elde eden Arif Topal, geçtiğimiz yılsonunda Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler...
Köse, Art& Arch Mimarlık Ofisi dualarla açıldı
Sahipliğini Yozgat’ın genç mimarlarından Fatma Nur Köse’nin yaptığı Köse, Art & Arch Mimarlık Ofisi, Kaytan Plaza’nın 3. Katında dualarla gerçekleşen...
Tasarruf ve Verimlilik Odaklı Yeni Dönem kamuda başlıyor
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ ile Kamu Kaynaklarının etkin ve daha tasarruflu kullanımı hedefleniyor.
SGK personeli sosyal etkinlikte buluştu
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel etkinlikte SGK personelleri,...
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ