enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,2239
EURO
38,0534
ALTIN
3.379,59
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Kar Yağışlı
-1°C
Yozgat
-1°C
Kar Yağışlı
Perşembe Az Bulutlu
0°C
Cuma Parçalı Bulutlu
4°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
4°C
Pazar Az Bulutlu
3°C

Vali Çakır, Çekerek’te muhtarların sorun ve isteklerini dinledi

Yozgat’ta göreve başladığı ilk günden bu yana ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bulunan Vali Kadir Çakır, sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturulması yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Çakır, Çekerek’te muhtarların sorun ve isteklerini dinledi
A+
A-

Yozgat’ta göreve başladığı ilk günden bu yana ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bulunan Vali Kadir Çakır, sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturulması yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe ve köylerdeki sorunların yerinde tespiti çözüme kavuşturulması amacıyla başlatılan muhtarlar toplantısı Çekerek ilçesinde yapıldı.

Vali Kadir Çakır Başkanlığında ilçe Hükümet Konağı konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, ilçe kaymakamı, ilçe belediye başkanı, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Muhtarlar toplantıda sorumluluk alanlarındaki sorun ve taleplerini iletti. Vali Çakır, sorun ve taleplerin bir an önce çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.