enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
35,4856
EURO
36,4774
ALTIN
3.091,70
BIST
9.977,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
3°C
Yozgat
3°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
5°C
Pazar Parçalı Bulutlu
4°C
Pazartesi Açık
6°C
Salı Çok Bulutlu
6°C

Milli Eğitim’den okul müdürlerine seminer

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Merkezindeki okul yöneticilerine yönelik “Eğitim Yönetici Geliştirme Programı” (YÖGEP) konulu seminer düzenlendi.

Milli Eğitim’den okul müdürlerine seminer

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Merkezindeki okul yöneticilerine yönelik “Eğitim Yönetici Geliştirme Programı” (YÖGEP) konulu seminer düzenlendi.

Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, şube müdürleri, okul müdürleri ve konuşmacı olarak Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Çağlar Özdoğan katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı konuşmada okul yöneticilerinin önemine değindi.

Yazıcı, “Okul müdürlüğünün öne çıkan görev alanlarını (misyonunu) yeniden ele almak ve bu bağlamda ortak bir anlayış ve uygulama çerçevesinde;  yöneticilerin mesleki bilgi, beceri ve tutumlarına katkı sağlamak ve yönetimsel alanda daha donanımlı hale getirmek amacıyla Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüz tarafından “Eğitim Yönetici Geliştirme Programı (YÖGEP)” geliştirilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır. 20. Millî Eğitim Şûrasında alınan tavsiye kararları gereğince; öğretmen ve yöneticilerimizi geleceğin bilgi, beceri, tutum, teknik bilgi ve uygulama becerilerini geliştirmek amacı ile öğretmenin güçlendirilmesi, yetenek yönetimi, başarı farklarının azaltılması, etkili iletişim gibi geniş bir platformda bilgilendirme seminerleri Yozgat Bozok Üniversitesi ve Müdürlüğümüz arasında yapılan “işbirliği protokolü” kapsamında akademisyen ve alanında uzman personelin sunumu ile gerçekleştirilmektedir.”dedi.

Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Çağlar Özdoğan’da okul yöneticilerine Eğitim Yönetici Geliştirme Programı” (YÖGEP) konulu seminer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.