Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, yurtiçinde yük ve eşya taşımacılığı yapan esnafların alması zorunlu olan K1 yetki belgesinin daha önce 21 Bin 235 TL iken şimdi 10 Bin TL’ye, K3 yetki belgesinin ise 10 Bin 616 TL’den 5 Bin TL’ye indirildiğini söyledi.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Akkurt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarının katılımı ile engelli personellere yönelik düzenlenen etkinlikte pasta kesilerek günlerini kutladı. Başhekim Akkurt, “Engelli çalışanlarımızın her daim yanlarındayız.”dedi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Yerköy İlçesine Bağlı Buruncuk Köyü Mevkiinde tren raylarını çalmaya çalışan 6 şüpheliyi suçüstü yakaladı.
Yozgat’ın Sorgun Devlet Hastanesi eski Başhekimi Şevket Bağcı, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Bağcı’nın cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Ankara Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.
Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruştuma kapsamında İl Jandarma Komutanlığınca ilde gerçekleştirilen DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan Irak uyruklu 5 şüpheli tutuklandı.
Türkiye siyasetine damgasını vuran ve Yozgat siyasetinin önemli kilometre taşlarından biri olan Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, bir dizi ziyaret ve stk temsilcileri ile biraya gelmek üzere Çorum’a gidecek.