Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Valilik personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Bayramlaşma programının ardından Vali Özkan, Vali Yardımcılarını makamında kabul ederek kendileriyle de bayramlaştı. Görüşmede il genelinde yürütülen çalışmalar ve devam eden hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Vali Yardımcılarından ilde sürdürülen projeler ve kamu hizmetlerine ilişkin bilgi alan Vali Mehmet Ali Özkan, devam eden çalışmaların son durumu hakkında detaylı değerlendirmeler yaptı.

İl genelinde yürütülen yatırımların titizlikle takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Özkan, kamu hizmetlerinin vatandaşlara en hızlı ve etkin şekilde ulaştırılmasının önemine dikkat çekti.

“HİZMETTE AKSAMAYA İZİN YOK”
Vali Özkan, bayram sonrası yapılan değerlendirmelerde kamu hizmetlerinin kesintisiz şekilde devam etmesi gerektiğini belirterek, tüm birimlere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Valilik personeline de teşekkür eden Özkan, Kurban Bayramı’nı tebrik ederek tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diledi