Eğitim-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, mahkemenin; öğrencinin okula gelmese de ders görevini yerine getirmek üzere hazır olan öğretmene ek ders ücreti ödenmesine karar verdiğini söyledi.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, planlamalar doğrultusunda projeleri bir bir gerçekleştirdiklerini söyledi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, seçim ziyaretleri programı çerçevesinde 10 Mart 2024 Pazar günü Yozgat'a gelerek esnaf ziyaretlerinde bulunacak.
Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, ilçede eğitim gören bedensel engelli çocukların okullara girerken karşılaştıkları sorunların ortadan kalkması için okulların talep etmesi halinde engelli öğrencilere sorun teşkil eden basamak ve diğer engelleri bir bir ortadan kaldıklarını söyledi.
Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, borçlu çiftçinin tarla-bahçede kullandığı traktörünün haczedilemeyeceğine hükmetti. Yüksek mahkeme, herhangi bir araştırma yapmadan çiftçinin traktörünün haczine hükmeden mahkeme kararını bozdu.