Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Yozgat’ı temsil eden ve oynadığı karşılaşmalarda 3'te 3 yapan Yozgatspor 1959 FK futbolcu ve teknik heyete moral yemeği verildi.
Çevre illerden Yozgat’a hırsızlık için geldiği ve dil düşürme yöntemiyle hırsızlık yaptığı tespit edilen iki kadın hırsız, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yerköy İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye Başkan Adayı Av Ömer Açıkel, başkan seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerle Yozgat’ı daha yaşanılır bir şehir haline dönüştüreceklerini söyledi.
Altınkaynak’tan Esenli Köy Okuluna ziyaret Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altıkaynak, okul ziyaretleri kapsamında Esenli Bilal Şahin İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.