enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,3438
EURO
51,5575
ALTIN
6.313,38
BIST
13.168,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
10°C
Yozgat
10°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
9°C
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
8°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

Eroğlu: Tercih yapacak adaylara her türlü desteğe hazırız

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması planlanan sağlık personeli alımı için tercih yapacak adaylara destek olacaklarını ifade etti.

Eroğlu: Tercih yapacak adaylara her türlü desteğe hazırız

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması planlanan sağlık personeli alımı için tercih yapacak adaylara destek olacaklarını ifade etti.

Sağlık Sen’in, adayların tercih sürecinde yanlarında olduğunu belirten Eroğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Tercih yapacak adaylar için her türlü desteği sağlamak amacıyla Sağlık Sen olarak hazırız. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sağlık personeli alımı sürecinde adaylarımızın tercihlerini en doğru şekilde yapmalarına yardımcı olmak için elimizden gelen desteği sunacağız. Adaylar, tercihlerini belirlerken herhangi bir konuda sorun yaşamamaları için bize ulaşabilirler. Bunun için 444 1995 nolu hattı arayabilirler ya da ilimizde bulunan Şube Başkanlığımızı ziyaret ederek her türlü bilgi ve desteği alabilirler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.