enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,7111
EURO
55,1881
ALTIN
6.660,55
BIST
13.779,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
27°C
Yozgat
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi için hazırlıklar başladı

Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi için hazırlıklar başladı

Yozgat Şehir Hastanesi, şehrin sağlık altyapısına önemli bir katkı sağlayacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yozgat’ta ilk ve tek olacak Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi için çalışmalara başlandı.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan ve hastane idari ekibi, kurulması planlanan çocuk yoğun bakım ünitesi için yerinde incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başhekim Kozan, bu girişimin Yozgat için hayati bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Kozan, “Uzun süredir eksikliği hissedilen birimlerden biri olan çocuk yoğun bakım ünitesini hastanemize kazandırmak için kolları sıvadık. Bu adım, Yozgat’ta 3. basamak sağlık hizmeti sunabilmek adına çok önemli. Biz bu şehrin sağlık ihtiyaçlarını biliyor ve ona göre hareket ediyoruz.

Ünitemiz faaliyete geçtiğinde, çevre illere sevk sayımız azalacak ve hasta ile hasta yakınlarının mağduriyetleri büyük ölçüde ortadan kalkacak. Hazırlıklarımız bugün itibariyle başlamıştır, inşallah en kısa sürede hizmete açacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.