enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,1008
EURO
43,4851
ALTIN
4.076,20
BIST
9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
21°C
Yozgat
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C

Bozdağ:  117 dosya mahal cumhuriyet savcılıklarına gönderildi

Bozdağ:  117 dosya mahal cumhuriyet savcılıklarına gönderildi

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı dün elindeki dosyaları Başbakanlığa, Başbakanlıkta Adalet Bakanlığına göndermiş durumda. Adalet Bakanlığı bu dosyaları önümüzdeki hafta içerisinde mahal cumhuriyet savcılıklarına intikal için gerekeni yapacaktır” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere memleketi Yozgat’a geldi.   İftar sonrasında Bozdağ, göreve yeni başlayan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’a AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet Bakanı Bozdağ, valilik ziyaretinde bir gazetecinin ”TBMM’deki 682 fezleke Adalet Bakanlığına cuma günü gönderildi. Bakanlık olarak fezlekeleri savcılıklara ne zaman göndereceksiniz” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Bildiğiniz gibi anayasa değişikliğinin Cumhurbaşkanımız tarafından onanması üzerine Adalet Bakanlığında bulunan 117 dosyayı mahal cumhuriyet savcılıklarına gönderdi. 682 dosya da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı dün elindeki dosyaları Başbakanlığa, Başbakanlıkta Adalet Bakanlığına göndermiş durumda. Adalet Bakanlığı bu dosyaları da önümüzdeki hafta içerisinde mahal cumhuriyet savcılıklarına intikal için gerekeni yapacaktır. Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz. İlgili savcılıklar ceza muhakemesi kanunu çerçevesinde yapması gerekenleri onlar takdir edecek ve kararlarını vereceklerdir.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.