enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
ALTIN
4.202,26
BIST
9.356,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
26°C
Yozgat
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Başhekim Kozan’ın ataması asaleten yapıldı

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Vekili olarak görev yapan Uzman Dr. Mustafa Kozan, hastaneye Başhekim olarak asaleten atandı.

Başhekim Kozan’ın ataması asaleten yapıldı

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Vekili olarak görev yapan Uzman Dr. Mustafa Kozan, hastaneye Başhekim olarak asaleten atandı.

Yozgat Şehir Hastanesinde yaklaşık 2 yıldır Başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Başhekim Op. Dr. İbrahim Akkurt, 11 Haziran 2020 tarihinde Kayseri’de hekimlik görevini icra etmek üzere Başhekimlik görevinden ayrılmıştı. Akkurt’tan boşalan Başhekimlik görevini vekaleten yürüten Uzman Dr. Mustafa Kozan’ın Şehir Hastanesine asaleten atamasının yapıldığı belirtildi. Uzun yıllar hastanede Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Kozan’ın deneyimi ve tecrübesi ile hastaneye asaleten atamasının yapılması sağlık çalışanları ve sevenlerini mutlu etti. Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Başhekim Kozan’a görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.