enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,0611
EURO
48,5574
ALTIN
5.413,42
BIST
10.971,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
16°C
Yozgat
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
17°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Açık
16°C

Adıgözel: “Milli görüş belediyeciliği güçleniyor”

Adıgözel: “Milli görüş belediyeciliği güçleniyor”

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Süleyman Adıgözel, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın görev sürecine dair memnuniyet anketlerinde en üst sırada yer almasının gurur verici olduğunu belirterek, Milli Görüş belediyeciliğinin halkta karşılık bulduğunu vurguladı.

Başkan Adıgözel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Milli Görüş belediyeciliği demek; ahlak, maneviyat, adalet ve hizmet demektir. 1994 ruhuyla 2024’te milletimizle yeniden buluşmamız, halkımızın güvenini ve teveccühünü kazanmış olmamız bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.”

“KAZIM ARSLAN, POPÜLİZM DEĞİL, GERÇEK HİZMET ÜRETİYOR”

Yerel seçimlerin ardından yapılan memnuniyet anketlerinde Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın liste başında yer almasının tesadüf olmadığını belirten Adıgözel, şu değerlendirmelerde bulundu: “Başkan Kazım Arslan, popülist söylemlerle günü kurtarmak yerine; şehrin gerçek ihtiyaçlarına odaklanan, somut projeleri hayata geçiren, planlı ve şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemiştir. Bu yaklaşım da halkımızda büyük karşılık bulmuştur.”

Adıgözel, Kazım Arslan’ın belediyecilikte israfı, rüşveti ve adaletsizliği ortadan kaldırarak örnek bir yönetim sergilediğine dikkat çekerek, “Yozgat Belediyesi’nde artık bir kuruş dahi zayi edilmiyor. Halkın vergileri yine halka hizmet olarak dönüyor. Harcamalar yerli yerinde, kaynaklar doğru kullanıldığında başarı kaçınılmazdır.”dedi.

“PARTİLER ÜSTÜ UYUM, ŞEHRİN MENFAATİNE OLMUŞTUR”

Belediye meclisinde farklı partilere mensup üyelerin Yozgat menfaatleri doğrultusunda uyum içinde çalışmasının da başarıyı getirdiğini belirten Adıgözel:“Bu başarı sadece Başkanımızın değil, aynı zamanda mecliste görev yapan her bir partili üyenin katkısıyla sağlanmıştır. Yozgat’ın kronikleşmiş sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

“BELEDİYECİLİK BİZİM İÇİN SADECE HİZMET VESİLESİDİR” Yeniden Refah Partisi’nin hizmet anlayışını da vurgulayan Adıgözel, “Milli Görüş belediyeciliği bir makam değil, millete hizmetin adıdır. Belediyecilik bizim için bir aşk, bir dava meselesidir. Biz makam için değil, Allah rızası için milletimize hizmet için varız. Sosyal belediyecilikte de öncü olmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı./

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.