Yozgat İl Emniyet Müdürü Tuncay Pekin, 36. NATO Zirvesi kapsamında görev alacak emniyet personeliyle bir araya gelerek görev öncesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda personele hitap eden Pekin, üstlenecekleri kritik görevlerde başarılar dileyerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda, zirve sürecinde yürütülecek güvenlik hizmetleri ve görev bilinci üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Görevlendirilen personelin disiplinli, dikkatli ve koordineli bir şekilde hareket etmesinin önemine vurgu yapan İl Emniyet Müdürü Tuncay Pekin, emniyet teşkilatının her şartta görevini en iyi şekilde yerine getirecek bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu ifade etti.

Personelin bugüne kadar gösterdiği fedakârlık ve başarılı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Pekin, 36. NATO Zirvesi gibi uluslararası öneme sahip bir organizasyonda görev almanın büyük bir sorumluluk olduğunu dile getirdi. Pekin, yaptığı konuşmada, “Görev alacak tüm personelimizin, Yozgat’ı ve Türk Polis Teşkilatı’nı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Görevlerinizi büyük bir dikkat, disiplin ve profesyonellik içerisinde yerine getireceğinize güvenim tamdır. Hepinize üstün başarılar diliyor, emekleriniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı./