Yozgat’ın Çekerek ilçesinde boşanma aşamasındaki bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Aynı olayda kadının babası da saldırgan tarafından yaralanırken, yaşanan dehşet anları evin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Çekerek’e bağlı Bazlambaç köyünde meydana geldi. İddiaya göre Y.B. (30), kayınpederinin evine giderek boşanma aşamasındaki eşi A.B. (26) ile görüşmek istedi. Kapı açılmayınca evin etrafında dolaşan Y.B., bir süre kapıları yumrukladı. Daha sonra balkondan eve girerek eşinin bulunduğu odaya yöneldi.

EŞİNİ BOĞAZINDAN VE SIRTINDAN BIÇAKLADI
Balkondan içeri giren Y.B., kaçmaya çalışan eşini yolda yakalayarak yanında taşıdığı bıçakla boğazından ve sırtından ağır şekilde yaraladı. Müdahale etmek isteyen kayınpeder Y.K. (57) de saldırganın hedefi oldu ve bıçakla yaralandı.
Aile bireylerinin yaşadığı korku dolu anlar, evin güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı.

KADIN YOĞUN BAKIMDA, SALDIRGAN TUTUKLANDI
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Çekerek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadının yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği bildirildi. Olay sonrası gözaltına alınan Y.B., çıkarıldığı nöbetçi hâkimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ediyor.