$ DOLAR → Alış: 32,17 / Satış: 32,30
€ EURO → Alış: 34,90 / Satış: 35,04

Belediye Başkan Adayı Köse pazarcı esnafını ziyaret etti

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, ilde her hafta Salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Köse pazarcı esnafını ziyaret etti
  • 05.12.2018

 

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, ilde her hafta Salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen Belediye Başkan Adayı Celal Köse,  pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

Pazarcı esnafı ile tek tek tokalaşan Köse, pazarcı esnafıyla sohbet ederek  sorun ve taleplerini dinledi.

AK Partiden Belediye Başkan adayı olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden pazarcı esnafı Belediye Başkan adayı Celal Köse’ye  samimi ve yakın ilgi gösterdi. Pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Köse, “Sizlerin desteği ile Allah nasip ederde başkan seçildiğim takdirde Yozgat’ımıza, vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içinde olacağım. Belediye Başkanımız Kazım Arslan’dan devralacağımız bayrağı daha yukarıya taşımak için gece gündüz çalışacağız.”dedi.

Pazara alışveriş yapmaya gelen Selim Koçak isimli vatandaşta AK Parti’ye kurulduğu günden bu yana oy verdiğini belirterek, “İl başkanımız Celal Köse’nin  aday gösterilmesi beni çok mutlu etti. Biz zaten AK Partiliyiz. Bende 31  Mart’a kadar Celal başkanım için kapı kapı gezerek vatandaşlarımızdan partimize oy vermelerini isteyeceğim. Sonuna kadar Celal başkanımın yanında ve destekçisi olacağım”dedi.

Ramazan Yılmaz isimli vatandaşta benzer ifadeler kullanarak Celal Köse isminin isabetli bir karar olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Celal Köse’yi esnaflığından beri tanıyorum adı bugüne kadar hiçbir şekilde şaibeye karışmamış dürüst bir kardeşimizdir. Herkes tarafından da sevilen sayılan birisi, AK Parti aday konusunda doğru bir seçim yaptı. Belediye Başkanımız Kazım Arslan’da  güzel hizmetler yaptı inkar edemeyiz. Ama Celal başkanında daha güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Önemli olan şehrimize hizmet gelsin yatırım yapılsın bizlerin sorunları ile ilgilensinler.”ifadelerini kullandı.

ReklamReklam
Köse, Art& Arch Mimarlık Ofisi dualarla açıldı
Sahipliğini Yozgat’ın genç mimarlarından Fatma Nur Köse’nin yaptığı Köse, Art & Arch Mimarlık Ofisi, Kaytan Plaza’nın 3. Katında dualarla gerçekleşen...
Tasarruf ve Verimlilik Odaklı Yeni Dönem kamuda başlıyor
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ ile Kamu Kaynaklarının etkin ve daha tasarruflu kullanımı hedefleniyor.
SGK personeli sosyal etkinlikte buluştu
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel etkinlikte SGK personelleri,...
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Sendikalar kamu çalışanlarının mağdur edilmemesini istiyor
Kamuda tasarruf paketi kapsamında alınan kararlar ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Yozgat...
Yozgat Emniyet’inin acı kaybı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 53 yaşındaki polis memuru, dün gece görevli olduğu ekip...
Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) her yıl 16 Mayıs tarihinin yer aldığı hafta içerisinde kultladığı Sosyal Güvenlik Haftas’nı bu yılda dolu...
Vali Özkan: Toplumumuzun tüm kesimi destek olmalı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Engelliler Haftası'nın önemine değinerek, toplumun tüm kesimlerinin engelli bireylere destek olması gerektiğini söyledi.
SGK İl Müdürü Demir’den Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ