$ DOLAR → Alış: 32,17 / Satış: 32,30
€ EURO → Alış: 34,90 / Satış: 35,04

Milletvekili Başer: Tüm seçimler önemli ama 2019 seçimleri daha da önemli

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Türkiye’de bugüne kadar yapılan bütün seçimlerin önemli olduğunu belirterek, 2019 seçimlerinin daha da önemli olduğunu vurguladı.

Milletvekili Başer: Tüm seçimler önemli ama 2019 seçimleri daha da önemli
  • 07.04.2018

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Türkiye’de bugüne kadar yapılan bütün seçimlerin önemli olduğunu belirterek, 2019 seçimlerinin daha da önemli olduğunu vurguladı.

Milletvekili  Yusuf Başer, Yozgat’ta esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Ziyaretler sonrası kendisini takip eden gazetecilere de açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Başer, ülkenin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, daha önceki yıllarda olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüsü ve liderliği ile bu süreci de en iyi şekilde atlatacaklarını vurguladı.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZ AFRİN’DE TARİH YAZDI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de tarih yazdığını kaydeden Başer, “Mehmetçiklerimiz, ülkemizin ve o bölgenin bekası için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nı başarıyla sürdürüyor. Bugün girilemez denilen Afrin tamamen terör örgütlerinden temizlendi. Bu süreçte şehitlerimiz oldu, gazilerimiz oldu. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerimize ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ülkemiz bir yandan hain terör örgütleri ile mücadele ederken bir yandan da hainlere destek olan FETÖ ve onları koruyan, kollayanlara karşıda amansız bir şekilde mücadele ediyor. Yozgat’ımız ve ülkemizin gelişmesini istemeyen bu hainler 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde nasıl başarısız olduysa bundan sonra da asla başarılı olamayacaklardır.”dedi.

2019 SEÇİMLERİ İÇİN HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

2019 seçimleri için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Parti Teşkilatı olarak tüm kademeleriyle yeni bir atılımın gerçekleştirilerek daha güçlü şekilde seçimi sonlandırmak için çok çalışmak gerektiğini ifade etti.

Başer, “AK Parti’ye gönül vermiş tüm vatandaşlarımız ile kucaklaşarak başta Yozgat’ımız olmak üzere tüm yurtta yeni bir yükselişi sağlayacağız. Bu düşüncelerle en alt kademeden en üste kadar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda ilerlerken elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Tüm seçimlerin önemli olduğunu biliyoruz ama 2019 seçimleri daha da ayrı bir önemi var.  Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızla iç içe onların sorunlarını dinliyor çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Çünkü halkımız, liderine partimize güvenerek 16 yıldır AK Partiyi iktidara taşıyor. Bizden onların bu güvenini sarsmadan hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz.”diye konuştu.

ReklamReklam
19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Tüm yurt genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Vali Özkan, Boğazlıyan’da vatandaşlarla bir araya geldi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.
Vali Özkan: Bölgemize katkı sağlayan her türlü girişimi destekliyoruz
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'a yatırım yapan ve istihdam sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür ederek, bölgenin ekonomik büyümesine katkı...
Kabayel’den tasarruf kararı eleştirisi
Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, hükümetin kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve israfın önlenmesi amacıyla açıkladığı tasarruf...
Arif Topal, İl Müdürlüğü Görevine Asaleten atandı
Adana/Karaisalı Eğlence köyünde doğan ve mesleki hayatında önemli başarılar elde eden Arif Topal, geçtiğimiz yılsonunda Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler...
Köse, Art& Arch Mimarlık Ofisi dualarla açıldı
Sahipliğini Yozgat’ın genç mimarlarından Fatma Nur Köse’nin yaptığı Köse, Art & Arch Mimarlık Ofisi, Kaytan Plaza’nın 3. Katında dualarla gerçekleşen...
Tasarruf ve Verimlilik Odaklı Yeni Dönem kamuda başlıyor
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ ile Kamu Kaynaklarının etkin ve daha tasarruflu kullanımı hedefleniyor.
SGK personeli sosyal etkinlikte buluştu
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel etkinlikte SGK personelleri,...
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ