$ DOLAR → Alış: 32,17 / Satış: 32,30
€ EURO → Alış: 34,90 / Satış: 35,04

Başkan Yalçın: 2022 yılında önemli projeleri hayata geçirdik

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın,  2022 yılında da birbirinden farklı projeleri, toplumun her kesimine hitap eden çalışmaları gece, gündüz demeden, bahanelerin arkasına sığınmadan yoğun bir tempoyla çalışarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Yalçın: 2022 yılında önemli projeleri hayata geçirdik
  • 29.12.2022

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın,  2022 yılında da birbirinden farklı projeleri, toplumun her kesimine hitap eden çalışmaları gece, gündüz demeden, bahanelerin arkasına sığınmadan yoğun bir tempoyla çalışarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

 Belediye Başkanı Nezih Yalçın, yaptığı açıklamada 2022 yılında yapılan çalışmalara değindi.    Başkan Yalçın, 2023 yılında da ilçenin değerine değer katacak, sorunları ortandan kaldıracak, çözümler üretecek tüm vatandaşların hayatına dokunacak güzel çalışmalarla vatandaşların hizmetinde olacaklarını ifade etti.

Başkan Yalçın, yaptıkları çalışmaları şöyle sıraladı:

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI

“6000 metrekare alanıyla ilçemizin en büyük park ve yeşil alanlarından biri olan Alparslan TÜRKEŞ Parkı’nın içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kameriyeler ve spor alanları bulunmaktadır.”

İSTANBULLUMAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

“Vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkânı sağlamak için ilçemizin dört bir yanında başlattığımız yol yenileme çalışmalarımıza İstanbulluoğlu Mahallesi Atatürk Caddesi’nin sıcak asfaltını yenileyerek devam ediyoruz.”

BİZİM EV KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE BAŞLADI

“120 öğrenci kapasiteli kreşimizde hedefimiz okul öncesinde çocuklarımızın gereksiz ve ölü zaman geçirmelerinin önüne geçmek ve kişisel gelişimlerine destek olmaktır.”

AKDAĞMADENİ EKO- TURİZM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

“Sadece İlçemizin değil Yozgat Turizminin gelişmesine katkı sunacak, planlanan birçok yatırıma yön verecek ve oluşturacağı alt sektörler ile ilçemizde kırsal kalkınmanın temellerini atacak EKO turizm çalışmalarımıza başladık.”

SPOR PARK ÖRNEK PROJE OLDU

“Yeşiltepe Mahallesinde yapımına başladığımız bölgesinde tek ve örnek bir çalışma olan Spor Park projesini tamamladık. Açık hava spor tesisi içerisinde 1250 m2 çim futbol sahası, 510 m2 basketbol sahası ve 240 m2 voleybol sahası bulunmaktadır.”

BİYOGAZ TESİSİ İÇİN İMZALAR ATILDI

“140 milyon liralık yatırım bedeli ile İlçemiz tarihinin en büyük yatırımı olacak biyogaz enerji tesisi için imzalar atıldı. Belediyemiz bütçesinden ödeme yapılmayacak, yap işlet devret yöntemiyle tüm maliyetler yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.”

KAPALI ÇOCUK OYUN SALONU AÇILDI

“İlçemizde çocuklarımızın aktivite alanlarını genişletmek ve eğlenmelerini sağlamak, verimli vakit geçirerek hem fiziksel hem de psikolojik gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla ”Bizim Ev Kreş ve Gündüz Bakım Evi” altında oluşturduğumuz ”Kapalı Çocuk Oyun Salonu’nu açtık.”

AKDAĞMADENİ KÜLTÜR TURİZM VE SALEP FESTİVALİ’NİN 2.’Sİ DÜZENLENDİ

“Bu yıl 2. sini düzenlediğimiz Akdağmadeni Kültür, Turizm ve Salep festivalimizde birbirinden değerli sanatçıları vatandaşlarımız ile buluşturduk. Ayrıca Belediyemizin kuruluşunun 160. yılını kutladık.”

HAYATİ İNANÇ’I VATANDAŞLARIMIZ İLE BULUŞTURDUK

“Belediyemiz tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gönüllere taht kuran Eğitimci – Yazar, sözün üstadı Hayati İnanç’ı vatandaşlarımızla buluşturduk.”

EMEK MAHALLESİ HUZUR PARK TAMAMLANDI

“Emek Mahallesi’ne kazandırdığımız Huzur Park için öncelikle bölgede şahıslara ait olan 5 arsanın kamulaştırmasını yaptık. Daha sonra ise mahallede yaşayan vatandaşlarımızın uzun yıllardır istediği parkımızın yapımını tamamladık.”

ReklamReklam
Köse, Art& Arch Mimarlık Ofisi dualarla açıldı
Sahipliğini Yozgat’ın genç mimarlarından Fatma Nur Köse’nin yaptığı Köse, Art & Arch Mimarlık Ofisi, Kaytan Plaza’nın 3. Katında dualarla gerçekleşen...
Tasarruf ve Verimlilik Odaklı Yeni Dönem kamuda başlıyor
Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ ile Kamu Kaynaklarının etkin ve daha tasarruflu kullanımı hedefleniyor.
SGK personeli sosyal etkinlikte buluştu
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel etkinlikte SGK personelleri,...
Yozgat’ta 38 engelli birey askerlik heyecanı yaşadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen temsili askerlik töreninde, 38 engelli birey, bir günlüğüne de olsa asker olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sedef, Meclis kürsüsünden Yozgat’ın taleplerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, TBMM'de yaptığı konuşmada Yozgat’ın taleplerini meclis kürsüsünde dile getirdi.
Başhekim Demir, Hemşirelerin Günü’nü kutladı
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Ali Demir, beraberinde idari ekip ile birlikte 12 Mayıs Hemşireler Haftası...
Başhekim Kozan: Hipertansiyon hastaları kilo kontrolü sağlamalı
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan Hipertansiyon hastalarının düzenli egzersiz yaparak kilo kontrolünü sağlamaları gerektiğini söyledi.
Yozgat’tan ilk Hac kafilesi dualarla uğurlandı
Yozgat İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek Yozgat'lı ilk hacı adayı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
Merkez Ortaokulunda Anneler Günü etkinliği
Yozgat Merkez Ortaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği büyük beğeni topladı.
Akdemir’den, Halkbank kredi faiz oranlarının artırılmasına sert tepki
Yozgat Bakkalar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, Halkbank'ın kredi faiz oranlarında geriye dönük artış yapmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Sendikalar kamu çalışanlarının mağdur edilmemesini istiyor
Kamuda tasarruf paketi kapsamında alınan kararlar ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Yozgat...
Yozgat Emniyet’inin acı kaybı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 53 yaşındaki polis memuru, dün gece görevli olduğu ekip...
Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) her yıl 16 Mayıs tarihinin yer aldığı hafta içerisinde kultladığı Sosyal Güvenlik Haftas’nı bu yılda dolu...
Vali Özkan: Toplumumuzun tüm kesimi destek olmalı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Engelliler Haftası'nın önemine değinerek, toplumun tüm kesimlerinin engelli bireylere destek olması gerektiğini söyledi.
SGK İl Müdürü Demir’den Vali Özkan’a ziyaret
Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Demir, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ