enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,2976
EURO
51,3018
ALTIN
6.406,80
BIST
13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
7°C
Yozgat
7°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Yağmurlu
10°C
Pazartesi Yağmurlu
8°C
Salı Yağmurlu
9°C

Zam yerine indirim yaptı

Ülke genelinde bazı illerde ekmek fiyatına zam yapılırken, Sorgun ilçesinde bir fırıncı esnafı ise 3.5 liraya satılan somun ekmeğin fiyatını 2.5 liraya indirdi.

Zam yerine indirim yaptı

Ülke genelinde bazı illerde ekmek fiyatına zam yapılırken, Sorgun ilçesinde bir fırıncı esnafı ise 3.5 liraya satılan somun ekmeğin fiyatını 2.5 liraya indirdi.

Artan enflasyona inat Sorgun’da Yeşilöz Mahallesinde Ömer Tıraşoğlu, isimli fırıncı  yaklaşık 1 aydır, 3.5 liraya satılan 200 gram somun ekmeğin fiyatını 2.5 liradan satıyor.

Fırıncı Ömer Tıraşoğlu, yaptığı açıklamada, ekmeğe yaptıkları indirimle vatandaş yoğunluğunun iki katına çıktığını söyledi.

Tıraşoğlu, “İl genelinde 3.5 liradan satılan ekmeği biz yaklaşık bir aydır Sorgun’da 2.5 liradan satıyoruz. Kar payımızdan kısarak ekmek fiyatını düşürdük. Daha önceleri de bu tür kampanyalarımız olmuştu. İki yıl önce de piyasanın altında 1 liraya ekmek satışı yapmıştık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ekmeğini fırınımızdan alıyorlar. Ekmeğini alan vatandaşlarımızın her gün hayır duasını alıyoruz. Ekonomiye direndiğimiz sürece vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışacağız.” diye konuştu. Vatandaşlarda yapılan indirimlerden dolayı fırıncı esnafına teşekkür ederek, “1 aydır ucuz olduğu için bu fırını tercih ediyoruz. İnşallah bu indirimli satış hep devam eder ve diğer fırınlara da örnek olur.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.