Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yapımı hızla devam eden Yuvam Konutları projesinde incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Konutların örnek dairelerini gezen Başkan Coşar, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Projenin ilçeye modern ve konforlu yaşam alanları kazandırması hedefleniyor.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yuvam Konutları’nın ilçenin yaşam kalitesine katkı sağlayacağını belirterek, çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
Coşar, “Hızla yükselen Yuvam Konutlarımızda örnek dairelerimizi gezerek çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Hemşehrilerimize modern, konforlu ve kaliteli yaşam alanları kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Boğazlıyan’da kentleşme ve konutlaşma alanındaki çalışmaların sürdüğünü belirten Coşar, Yuvam Konutları’nın tamamlanmasıyla ilçenin modern yaşam alanlarına önemli bir proje daha kazandırılacağını ifade etti.