Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve İç Anadolu Bölge Başkanı Ali Balıkçı, İl Başkanı Süleyman Adıgözel ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ile bir süre sohbet eden Balıkçı, Yozgat ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette ayrıca bölgedeki ekonomik gelişmeler ve vatandaşların yaşadığı sorunlar da ele alındı.
İki gündür Yozgat’ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Balıkçı, sahadan edindikleri izlenimleri paylaştı. Yozgat’ın tarım ve hayvancılıkla öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayan Balıkçı, üreticilerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini ifade etti.
Emekli ve asgari ücretlilerin geçim sıkıntısı yaşadığını dile getiren Balıkçı, “Ekonomik sıkıntı toplumun belini büküyor. Biz sahada vatandaşın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi’nin iktidarında ekonomik ve sosyal alanda önemli iyileşmelerin sağlanacağını savunan Balıkçı, çalışmaların devam edeceğini belirtti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ise ziyaretlerinden dolayı Ali Balıkçı ve Süleyman Adıgözel’e teşekkür etti.