enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,5353
EURO
54,8592
ALTIN
6.206,35
BIST
13.446,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
21°C
Yozgat
21°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Futbol Turnuvası düzenlendi

Yozgat Şehir Hastanesi, çalışanları arasında dostluk ve kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla bir futbol turnuvası düzenledi.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Futbol Turnuvası düzenlendi

Yozgat Şehir Hastanesi, çalışanları arasında dostluk ve kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla bir futbol turnuvası düzenledi. Hastanenin çeşitli birimlerinden birçok futbol takımının katıldığı turnuva, sağlık personeli arasında büyük ilgi gördü.

Turnuvanın düzenlenmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, spor yapmanın sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ettiğini ve personel arasında dostluk ile arkadaşlığı güçlendirdiğini belirtti. Yozgat Şehir Hastanesi’nin Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olması avantajıyla, hastanenin yanı başında bulunan sosyal faaliyet tesislerinde turnuvanın gerçekleştirildiğini ifade eden Kozan, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Turnuva, hastane çalışanları arasında büyük bir coşku ve heyecanla karşılanırken, sosyal etkinliklerin personelin moral ve motivasyonunu artırdığı gözlendi. Başhekim Kozan, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve hastane yönetimi olarak personelin yanında olduklarını ve onları desteklediklerini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.