Yozgat'ta çeşitli okullarda sahte diploma ile lisede 17 yıldır edebiyat öğretmenliği yaptığı belirlenen B.G., isimli kişinin görevine son verildi, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Yeniyer Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesinde işçilerin maaşlarına yüzde 60 zam yapıldı.
Türk Sağlık-Sen Yozgat Şube Başkanlığına Seçilen Ayhan Delibaşı ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan’ı ziyaret etti.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, Küçükçekmece’de yaşanan ve toplumun tüm kesimini yasa boğan acı olaya karşı yetkililerin biran önce harekete geçmesi gerektiğini belirterek, tek çarenin idamın çıkarılması olduğunu söyledi.
Yozgat Valiliği koordinasyonunda, İl Özel İdaresi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından yürütülen projeler kapsamında 2023 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenen "Türkiye'nin Tam Ortası Yozgat" markasına ilişkin totem, Terminal Kavşağı'na yerleştirildi.
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşların başkalarına ihtiyaç duymadan kamu kurum ve kuruluşlarında daha rahat hizmet alabilmeleri için oluşturulan “Erişilebilirlik İzleme ve Destekleme” Komisyonunca erişilebilir olduğu belirlenen 17 kuruma Erişilebilirlik Belgesi düzenlenen törenle verildi.