enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,3532
EURO
53,5211
ALTIN
6.875,62
BIST
15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
18°C
Yozgat
18°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C

Yazıcı, hijyen konusunda okul müdürleri ile toplantı yaptı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı,okul müdürleri ile videolu telekonferans sistemiyle hijyen konusunda toplantı düzenledi.

Yazıcı, hijyen konusunda okul müdürleri ile toplantı yaptı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı,okul müdürleri ile videolu telekonferans sistemiyle hijyen konusunda toplantı düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, okullarda hijyen konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla “Okulum Temiz” belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu kapsamda Müdürlüğümüz; İş Sağlığı ve Güvenliği birim çalışanları ve İl geneli okul müdürlerimizin katılımıyla video konferans sistemiyle Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayımlanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme kılavuzu hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda yapılacak işler ve alınacak tedbirler konusunu değerlendirdik.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.