enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,7319
EURO
50,2515
ALTIN
6.006,44
BIST
11.335,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
5°C
Yozgat
5°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
7°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
9°C
Pazar Hafif Yağmurlu
6°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
7°C

Yazıcı: Bilimsel çalışmaları önemsiyoruz

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerin okullarında yaptıkları bilimsel çalışmaları önemsediklerini ve her zaman desteklediklerini söyledi.

Yazıcı: Bilimsel çalışmaları önemsiyoruz

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerin okullarında yaptıkları bilimsel çalışmaları önemsediklerini ve her zaman desteklediklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu  4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına katılarak, öğrencilerin hazırladıkları proje stantlarını ziyaret edip, hazırlanma süreci ve projelerin amacı hakkında bilgi aldı.

Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerin okullarında yapmış oldukları bilimsel çalışmaların son derece önemli olduğunu belirterek, bir sorunu tespit etmekle birlikte çözüm yolu üretip, bunu proje haline getirmenin öğrencilerin hem sosyal hem de akademik hayatlarında sağlayacağı faydaların önemine vurgu yaptı.

Yazıcı, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının hazırlanmasında emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.