enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,2749
EURO
37,8910
ALTIN
3.417,47
BIST
9.916,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
-2°C
Yozgat
-2°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
-6°C
Perşembe Çok Bulutlu
-7°C
Cuma Hafif Kar Yağışlı
-8°C
Cumartesi Kar Yağışlı
-7°C

Vali Polat Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Yozgat Valisi Ziya Polat ve il protokolü, Jandarma Teşkilat’ının 184. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Jandarma Sosyal Tesisleri’nde Şehit aileleri ve Gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

Vali Polat Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi
A+
A-

Yozgat Valisi Ziya Polat ve il protokolü, Jandarma Teşkilat’ının 184. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Jandarma Sosyal Tesisleri’nde Şehit aileleri ve Gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

İl Jandarma Komutanı  Albay Halil Başer, beraberinde rütbeli personeli ile birlikte Jandarma Teşkilatı’nın 184. Kuruluş Yıl Dönümü vesilesiyle Yozgat Valisi Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti.

Vali Polat, jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak jandarmanın önemine değindi. Vali Polat daha sonra Jandarma Teşkilatı’nın 184. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

Burada şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen Vali Polat, şehit aileleri ve gazilerin başlarının tacı olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.