Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, beraberinde TSO Başkanı Taylan Alakoç, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ile birlikte Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek tamamlanan altyapı, asfalt, kaldırım ve orta refüj peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

OSB Müdürü Erdoğan Öztürk’ten yapılan çalışmalar ve bölgedeki yatırım olanakları hakkında bilgi alan Vali Özkan, OSB’nin yenilenen yüzüyle yatırımcılar için daha cazip ve modern bir hale geldiğini ifade etti.

“YOZGAT OSB, YATIRIMCILARIN İKİNCİ EVİ”
Vali Özkan, Yozgat OSB’nin artık sadece sanayi üretimi açısından değil, estetik ve işlevsellik açısından da göze hitap eden bir yapıya kavuştuğunu vurguladı. Özkan, “Yatırımcılarımızın ikinci evi olan Yozgat Organize Sanayi Bölgemiz, yenilenen altyapısı ve düzenlemeleriyle bölgeye değer katıyor. Bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.