enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
4°C
Yozgat
4°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Az Bulutlu
7°C
Pazartesi Kar Yağışlı
0°C
Salı Çok Bulutlu
-4°C

TSO Başkanı Alakoç ve yönetiminden Bakan Bozdağ’a ziyaret

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanını Taylan Alakoç ve yönetim kurulu üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

TSO Başkanı Alakoç ve yönetiminden Bakan Bozdağ’a ziyaret
A+
A-

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanını Taylan Alakoç ve yönetim kurulu üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan seçimde TSO’nun yeni başkanı seçilen Başkan Alakoç,  yönetim kurulu ile birlikte Bakan Bozdağ’ı ziyaret ederek, yeni yönetim kurulunu tanıttı ve yapacakları çalışmalar hakkında Bozdağ’a bilgiler verdi.

Bakan Bozdağ’da, ziyaretlerinden dolayı TSO Başkanı Alakoç ve ekibine teşekkür ederek, “TSO başta olmak üzere stk’ların çalışmaları ve faaliyetlerini önemsiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde ve kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının katkısı büyüktür. Yozgat’ımızda yapılan ve yapılacak çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonrada her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Bu bakımdan bizler sizlerin yanındayız. Sizleri tekrar tebrik ediyor başarılar diliyorum”dedi.

TSO Başkanı Taylan Alakoç’ta ziyarete ilişkin açıklamasında;”Sayın Bakanımız Yozgat’ımızın medarı iftarıdır. Bugün şehrimize gelen bütün yatırımlarda onun imzası vardır. Bizlerde geçen ay yapılan seçimde yeni yönetimimizi oluşturarak çalışmalara başladık. İlk olarak Sayın Bakanımızı ekibimizle birlikte ziyaret ederek ilimizle ilgili ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bu vesile ile Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.