enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,8012
EURO
50,1583
ALTIN
5.973,25
BIST
11.341,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
6°C
Yozgat
6°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
8°C
Salı Hafif Yağmurlu
3°C
Çarşamba Az Bulutlu
5°C
Perşembe Çok Bulutlu
4°C

Trafik güvenliği masaya yatırıldı

Trafik güvenliği masaya yatırıldı

Yozgat’ta trafik düzeni ve güvenliğiyle ilgili önemli kararların alındığı İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılırken, başta trafik kazalarının azaltılması, yoğun bölgelerdeki trafik düzenlemeleri, yaya ve araç güvenliği, trafik levhalarının güncellenmesi gibi birçok konu detaylı şekilde ele alındı.

Toplantıda, şehir merkezinde ve kırsal alanlarda trafik yoğunluğunun en aza indirilmesi amacıyla uygulamaya konulması planlanan önleyici tedbirler, denetim faaliyetleri, ve fiziksel iyileştirmeler gündeme alındı. Ayrıca, yeni trafik düzenlemeleri ve levhalarının ihtiyaç duyulan bölgelere yerleştirilmesi konusunda kurumlar arası koordinasyon vurgulandı.

Vali Özkan, yaptığı değerlendirmede, “Trafik güvenliği hepimizin ortak sorumluluğudur. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına alınacak her karar büyük önem taşıyor. Gerekli tüm önlemleri alacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.