AK Parti Yozgat Belediye Meclis Grup Başkanı Nuri Tinel, Yozgat Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Bozokspor’un kritik yarı final mücadelesi öncesinde destek çağrısında bulundu. Takımın sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacağını vurgulayan Tinel, “Sonra değil, şimdi destek olma zamanı” diyerek hem yerel yönetimlere hem de tüm Yozgatlılara birlik ve dayanışma çağrısı yaptı.
Yozgat Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, şehrin spor gündemi öne çıktı. Meclis Başkan Vekili Muhammed Emin Erbek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan konuşmalarda Yozgat Bozokspor için destek çağrısı dikkat çekti.
Toplantıda söz alan AK Parti Meclis Grup Başkanı Nuri Tinel, Bozokspor’un 8 Mayıs Cuma günü Ordu deplasmanında oynayacağı yarı final ikinci karşılaşmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Şehrin bu kritik mücadeleye kilitlendiğini ifade eden Tinel, maçın sadece bir karşılaşma olmadığını, aynı zamanda Yozgat’ın spor geleceği açısından belirleyici bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi.
“Önümüzde hayati bir maç var. Şehrimiz bu karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekliyor” diyen Tinel, olası bir elenmenin bir sezonluk emeğin boşa gitmesi anlamına geleceğine dikkat çekti. Bu süreçte yerel yönetimlerin takıma daha güçlü destek vermesi gerektiğini belirten Tinel, “Belediye olarak maddi ve manevi anlamda elimizden gelen desteği bu dönemde sağlamalıyız. Nakdi destek olur, yakıt desteği olur; önemli olan bu kritik süreçte takımımızın yanında olmaktır” ifadelerini kullandı. Konuşmasında desteğin zamanlamasına da vurgu yapan Tinel, “Elendikten sonra yapılacak desteklerin bir anlamı kalmaz. Bu nedenle şimdi birlik olma ve takıma sahip çıkma zamanıdır” diyerek tüm kesimlere çağrıda bulundu./