enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,0290
EURO
44,2265
ALTIN
4.215,01
BIST
9.359,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
27°C
Yozgat
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C

Şerefli, İşgal rejiminin saldırılarını kınıyoruz

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, “Filistin halkının işgale karşı mücadelesi haklı ve meşrudur işgal rejiminin saldırılarını kınıyoruz.”dedi.

Şerefli, İşgal rejiminin saldırılarını kınıyoruz

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, “Filistin halkının işgale karşı mücadelesi haklı ve meşrudur işgal rejiminin saldırılarını kınıyoruz.”dedi.

Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada, “Filistin halkının işgale karşı meşru mücadelesini destekliyor, mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. İsrail’in son dönemde gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırılar, masum insanların yaşamını kaybetmesine ve yaralanmasına sebep oluyor. Uluslararası toplumun sessizliği karşısında, bizler insan haklarına saygı gösterilmesi ve barışçıl çözümlerin bulunması için çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Filistin halkının işgale karşı mücadelesini haklı ve meşru olduğunu vurgulayan Şerefli, “İşgal rejiminin saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Bu zor zamanlarda, Filistinli kardeşlerimize destek olmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek önemlidir. Sadece Türkiye değil, tüm dünya barış için bir araya gelmelidir. İnsanlık adına, bu çatışmaların sona erdirilmesi için uluslararası arenada adımlar atılmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.