Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, ilde etkili olan kar yağışı sonrası öğrencilerle bir araya gelerek kar topu oynadı. Soğuk kış günlerinin sıcak anlarına sahne olan etkinlikte, öğrenciler ve akademisyenler doyasıya eğlendi.

Kar yağışıyla birlikte üniversite kampüsünde oluşan beyaz örtü, öğrenciler için keyifli anların başlangıcı oldu. Kar topu savaşı, kahkahalar ve samimi sohbetlerle geçen etkinlik, üniversite hayatının sadece derslerden ibaret olmadığını bir kez daha gösterdi.

Kampüs bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle vakit geçiren Dekan Şentürk, kış mevsiminin güzelliğini paylaşmak istediklerini belirterek, “Öğrencilerimiz uzun bir aradan sonra okula geldiler. Onlarla vakit geçirmek, yeni döneme yüksek bir motivasyonla başlamak istedik” dedi. Öğrenciler, akademisyenleri yanlarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, bu tür etkinliklerin eğitim hayatına enerji kattığını ifade etti. Kar yağışının getirdiği neşe, soğuk havaya rağmen eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.