AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ta yapımı devam eden Bozok Şehir Stadyumu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Şahan’a, inceleme sırasında Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur ile Şantiye Şefi Halil Furkan Ceylan eşlik etti.

Yozgat Bozok Şehir Stadyumu’nun yapım sürecini yakından takip eden Milletvekili Süleyman Şahan, sahada yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi. İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden kapsamlı bilgi alan Şahan, projenin Yozgat’ın sportif alanında önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Milletvekili Şahan, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, stadyumun tamamlanmasıyla Yozgat’ın modern bir spor kompleksine kavuşacağını vurgulayarak şunları söyledi: “Şehrimizin sportif vizyonunu güçlendirecek bu önemli proje, hem gençlerimize hem de sporcularımıza hizmet edecek. İnşaat sürecini yakından takip ediyoruz ve çalışmaların hız kesmeden devam etmesi için gerekli tüm desteği sağlıyoruz.”

YETKİLİLERDEN KAPSAMLI BİLGİ ALDI
Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, stadyum inşaatının son durumu hakkında detaylı bir sunum yaptı. Hopur, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde ilerlediğini belirterek, stadyumun tamamlandığında hem sportif faaliyetler hem de sosyal etkinlikler için önemli bir merkez olacağını ifade etti.

Şantiye Şefi Halil Furkan Ceylan ise projenin teknik detaylarını paylaştı. Ceylan, stadyumun tribün yapısı, saha zemini ve sosyal alanları ile ilgili bilgilendirme yaparak, projenin son aşamalarına doğru ilerlediğini söyledi.

Milletvekili Şahan, projenin hızla tamamlanarak Yozgat halkının hizmetine sunulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
Şahan, “Yozgat, sporda da marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu modern stadyum, şehrimizin gençlerine ve spor camiasına büyük katkı sağlayacak. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte Yozgatlı hemşehrilerimiz, ulusal ve uluslararası düzeydeki spor etkinliklerini modern bir tesiste izleme imkanına kavuşacak.”dedi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Stadyumun yapım sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sürekli denetimlerin devam edeceğini belirten Milletvekili Şahan, Yozgatlıların uzun süredir beklediği bu projenin en kısa sürede tamamlanması adına gayret gösterdiklerini vurguladı. Milletvekili Şahan’a incelemeler sırasında AK Parti Yozgat İl Başkan yardımcıları; Mehmet İhsan Varol, Kazım Emiroğlu Şimşek, Şükrü Yalman, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün, Gençlik Kolları İl Başkanı Mücahit İbrahim Çelik ve AK Parti Saraykent İlçe Başkanı Necmettin Kaya’da eşlik etti.