enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,6949
EURO
50,1349
ALTIN
5.959,53
BIST
11.295,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
4°C
Yozgat
4°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
4°C
Cumartesi Çok Bulutlu
5°C
Pazar Az Bulutlu
4°C
Pazartesi Az Bulutlu
3°C

Nurettin Topçu anısına konferans

Nurettin Topçu anısına konferans

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEFES (Türkiye Yüzyılında Yozgat İçin Yeni Bir Nefes) Projesi kapsamında, önemli bir fikir ve düşünce adamı olan Nurettin Topçu’nun vefatının 50. yılı dolayısıyla “Gençlik ve Yarınki Türkiye” temalı konferans düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenevleri ve Okul Kütüphaneleri Daire Başkanı Abdullah Nehir’in konuşmacı olarak yer aldığı programa, öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasında Nurettin Topçu’nun fikir dünyasını, gençliğe bakışını ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin düşüncelerini ele alan Nehir, Topçu’nun yalnızca bir düşünür değil, aynı zamanda ahlâk, irade, eğitim ve millet kavramları üzerine derin izler bırakmış bir fikir adamı olduğunu vurguladı. Konferansın sonunda İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, katkılarından dolayı Abdullah Nehir’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.