enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
35,5649
EURO
37,0153
ALTIN
3.096,31
BIST
10.029,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Açık
8°C
Yozgat
8°C
Açık
Salı Hafif Kar Yağışlı
5°C
Çarşamba Karla Karışık Yağmurlu
2°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
3°C
Cuma Çok Bulutlu
4°C

Milletvekili Sedef: Basın toplumsal yaşamın en önemli unsurlarındandır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Basının toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından olduğunu söyledi.

Milletvekili Sedef: Basın toplumsal yaşamın en önemli unsurlarındandır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Basının toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından olduğunu söyledi.

MHP Milletvekili Ethem Sedef,  Yozgat’ta görev yapan bütün gazetecilerin  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Milletvekili  Sedef,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 7 gün 24 saat görevinin başında özverili bir şekilde çalışan gazetecilerin bir nevi kamu görevi yaptığını söyledi.

Basının önemini belirten Milletvekili Sedef, “Basın yayın kuruluşlarımız toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından milletimizin ortak sesidir. Ülkemizin ve ilimizin gelişmesi, kalınması ve belirlenen hedeflere ulaşmasında basınımızın katkısı çok büyüktür. Basınımızın önemi 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir kez daha anlaşılmıştır. Milletimizin milli mücadele ve 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde ortaya koyduğu milli duruşla takdire şayan bir sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu vesile ile bir kez daha bütün gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler Bayramını tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.