enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,0474
EURO
46,9760
ALTIN
4.267,09
BIST
10.167,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Açık
29°C
Yozgat
29°C
Açık
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C

Milletvekili Keven, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

24 Haziran seçimlerinde CHP’den Yozgat Milletvekili seçilen Ali Keven Yozgat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Keven, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

24 Haziran seçimlerinde CHP’den Yozgat Milletvekili seçilen Ali Keven Yozgat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

CHP Milletvekili Ali Keven, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada her zaman Yozgatlıların bir hizmetkarı olacağını belirterek, Yozgat’a hizmet için canla başla çalışacağını söyledi.

Milletvekili Keven, “Kısa sürelide olsa yoğun bir seçim çalışma süreci geçirdik. Özelikle parti teşkilatımız, adaylarımız tüm CHP’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımız gece gündüz demeden seçim çalışması yürüttük. Halkımız bizim bu çalışma azmimize ve gayretimize güvenerek beni meclise gönderme yetkisi verdi. Bu vesile ile bana, şahsıma, partimize oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına bakıldığında kazanan Yozgat olmuştur, kazanan halkımız olmuştur. Bundan sonra ilimize en fazla nasıl hizmet ederiz bunu gerçekleştirmenin gayretinde olacağız. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan bu makam ve mevkilerde iken Yozgat’a vatandaşa kaliteli hizmet sunabilmektir. Biz bunun arayışında olacağız. Diğer vekil arkadaşlarımızı da kutluyor, başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.