enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0081
EURO
41,2248
ALTIN
3.730,01
BIST
9.685,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Çok Bulutlu
19°C
Yozgat
19°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C

Milletvekili Başer, köy ziyaretinde şenliklere katıldı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Çadırardıç ve Sarıfatma Köylerini ziyaret ederek buralarda düzenlenen yayla şenliklerine katıldı.

Milletvekili Başer, köy ziyaretinde şenliklere katıldı

 

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Çadırardıç ve Sarıfatma Köylerini ziyaret ederek buralarda düzenlenen yayla şenliklerine katıldı. Milletvekili Başer’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı,  İl Genel Meclis Üyesi ve Efendi Ekmek Fırınları sahibi Ali Açıkgöz’de eşlik etti.

Milletvekili Başer’e köy sakinleri yakın ilgi gösterdi. Başer, her iki şenlikte de yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yaptı.  Başer, şunları kaydetti: “Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmamıza vesile oluyor. Gurbette yaşayan köy sakinleri memleket hasretini bir nebze olsun bu şenliğe katılarak eş, dost , akraba ile buluşarak giderdi. Bizde bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mululuk içerisindeyiz.”dedi.

AK PARTİ İKTİDARLARI DÖNEMİNDE KÖY YAŞAM STANDARDI YÜKSELDİ

Eskiden köylerde vatandaşlar içme suyunu köy çeşmelerinde bidonlarla çekerek sağladıklarını hatırlatan Milletvekili Başer, şimdi bütün köylerde her evde musluktan su aktığını köy yaşam standardının yükseldiğini söyledi. Ogünlerden bugünlere kolay gelinmediğini anlatan Başer,”Çok değil AK Parti iktidarı öncesi çiftimiz, köylümüz traktörüne tarlasını sürecek mazot koyamazken, bankaya olan zirai krediler yüzünden kapısındaki traktörü haczedilir büyük sıkıntılar çekerdi. Faizler almış başına gitmiş köylümüz bankaya girmeye cesaret edemezdi. Şimdi ise hemen hemen her köyde çiftçimizin kapısında sıfır yeni traktörleri görmek mümkün. Asfaltı olmayan köyümüz, altyapısı tamamlanmayan köyümüz kalmadı. Köylerimizi kaldırımlarla buluşturuyoruz. Artık köylerimizin de düzenli olarak çöpleri toplanacak. Amacımız vatandaşımızın hayat standardını en iyi şekilde sürdürmesini sağlamaktır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.