enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,3912
EURO
47,0429
ALTIN
4.349,99
BIST
10.366,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
33°C
Yozgat
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
30°C

MHP’li Sedef: Takdir Yozgat halkımızındır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 1. Sıra Adayı İ. Ethem Sedef, MHP teşkilatları olarak 24 Haziran seçimlerine kadar yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, 24 Haziran’da takdiri Yozgat halkının vereceğini söyledi.

MHP’li Sedef: Takdir Yozgat halkımızındır

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 1. Sıra Adayı İ. Ethem Sedef, MHP teşkilatları olarak 24 Haziran seçimlerine kadar yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, 24 Haziran’da takdiri Yozgat halkının vereceğini söyledi.

MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef, beraberinde MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve partililer ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’a ziyarette bulundu.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre seçim süreci ile ilgili sohbet eden Sedef, saha çalışmalarına başladıklarını ve kendilerine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Bu seçimin Yozgat ve ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Sedef, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bu zor ve sıkıntılı dönemin farkına vararak, “önce vatan”, diyerek ülkemiz menfaatini partimiz menfaatinden önde tutmuş ve buna göre tavrını açık ve net bir şekilde ortaya koymuştur. Bizlerde bu bilinçle İl, İlçe, kadın ve gençlik kollarımızla tüm parti teşkilatlarımızla birlikte seçim çalışmalarına başladık. Yozgat’ta esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Esnaflarımız, vatandaşlarımız bizleri bağırlarına bastılar. Samimi bir şekilde yanımızda olduklarını ve 24 haziran seçimlerinde de olacaklarını ifade ettiler. Bazı esnaflarımız bize karşı olan düşüncelerini ifade ettiler ki. Bu düşünceler bizleri çok mutlu etti. İnsanın parası, kariyeri her şeyi olabilir. Ama itibar parayla pulla alınamaz. Ne mutlu bizlere ki vatandaşlarımızın gözünde ve gönlündeki yerimizi bu ziyaretlerimiz de bir kez daha görmüş olduk.  İnşallah 24 Haziran’da MHP’li adaylarımızla birlikte Yozgat’ımızı biz temsil ederiz.”diye konuştu.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef’e ve beraberindeki partililere teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.