enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,1704
EURO
47,0707
ALTIN
4.336,96
BIST
10.358,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
34°C
Yozgat
34°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
34°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

MHP İl Başkanı Sedef’ten 23 Nisan mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm ulusun 23 Nisan Bayramını kutladı.

MHP İl Başkanı Sedef’ten 23 Nisan mesajı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm ulusun 23 Nisan Bayramını kutladı.

İl Başkanı Sedef, mesajında şunları kaydetti: “Atatürk ve milli mücadele kahramanlarının TBMM’ni ilanı ile üç yıl sonra kurulacak olan Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, bugünkü sınırlarımızın çizilmesi ile sonuçlanacak bir kahramanlık destanının işareti verilmiştir. TBMM’nin varlığı büyük milletimiz için umudun, Türkün düşmanları için ise hüsranın adı olmuştur, Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının TBMM’ni kurarken hedefleri, düşmandan arındırılmış tam bağımsız bir ülke, hür ve eğitilmiş bir millet ve öz kaynaklara dayanan bir milli ekonomi idi. Bu bayram günü, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenlik kaynağının ilan edildiği tarihî bir gün iken, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir kutlu şenliktir.”

DÜNYADA ÖRNEĞİ OLMAYAN ÇOCUKLARA AİT TEK BAYRAM

23 Nisan’ın dünyada örneği olmayan çocuklara ait tek bayram olduğunu vurgulayan Sedef, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, dini, milli ve kültürel değerlerle yetiştirmek ve aklı, mantığı, idraki ile mücehhez insan olmasına rehberlik etmek her Türk insanının birinci görevidir. Bu vesile ile kutsal vatanı ve Meclis’i bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, dâvâ arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, başta onurlu geleceğimiz olan çocuklarımız olmak üzere, bayramın aziz milletimize ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum.”temennisinde bulundu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.