enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,1930
EURO
50,5631
ALTIN
7.133,73
BIST
13.092,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Hafif Yağmurlu
11°C
Yozgat
11°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
8°C
Salı Parçalı Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
12°C
Perşembe Yağmurlu
6°C

MHP İl Başkanı Altan’dan Berat Kandili mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhat Altan, 30 Nisan Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece olan Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının Berat Kandilini kutladı.

MHP İl Başkanı Altan’dan Berat Kandili mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhat Altan, 30 Nisan Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece olan Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının Berat Kandilini kutladı.

MHP İl Başkanı Ferhat Altan, mesajında şunları kaydetti: “Her türlü olumsuz ve bunaltıcı gelişmeyi yaşadığımız bir zaman diliminde bir kez daha mübarek bir akşamın, kutlu bir Kandil’in manevi nuruyla aydınlanıyor, ruhumuzu ısıtıyor, ellerimizi semaya huşuyla açıyoruz, Berat Kandilini idrak edeceğimiz bu gecede; Yüce Rabbimiz’den dua ve yakarışlarla bağışlanmayı umuyor, himmet, hikmet ve hidayetine muhtaç olduğumuzu ümitle haykırıyoruz. 15 gün sonra kavuşacağımız Ramazan-ı Şerife’nin müjdecisi olan Berat Kandil’i aynı zamanda af ve mağfiret çeşmesi; ihsan ve mükafat hazinesidir. Türk-İslam alemini çevreleyen ağır meselelerin hafiflemesi, akan gözyaşlarının dinmesi, feryat, fesat ve hüzünlerin son bulması Allah’tan niyazımdır. İyi bir insan, samimi bir Müslüman olmak; kötülüklere, şeytani heves ve arzulara, bozguncu ve yıkıcı emellere karşı koymak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gönül yapmak yerine yıkan, kalp onarmak yerine kıran, muhabbetle dostlukla ve kardeşlikle muamele yapmak yerine gıybet ve gafletle vakit geçirenlere Allah’ın izni ve inayetiyle fırsat vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelere, Müslüman Türk milletinin, İslam aleminin beratına vasıl olması temennilerimle Berat Kandili’ni tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.