İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Türkiye’de üretim ve istihdamın ekonominin can damarı olduğunu söyledi.
İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, beraberinde İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan ve partili üyelerle birlikte Sorgun’da faaliyet gösteren Yozgat Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Kayalar ve beraberindekiler, fabrikanın yönetimi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek üretim süreçleri hakkında bilgi aldı ve fabrikanın bölge ekonomisine katkılarını değerlendirdi.
Kayalar, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, fabrikanın tarihine ve bölgeye sağladığı faydalara dikkat çekti.
Kayalar, “1990’larda temelini atıp açılışını yaptığımız bu fabrikanın, bugün de bölge tarımına, istihdama ve Sorgun’umuza katkı sağlamaya devam etmesini ortak bir gururla görüyoruz.”dedi. Milletvekili, üretimi, istihdamı ve tarımı güçlendirmek için çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak,“Üretimi, istihdamı ve tarımı güçlendirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.