enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
48,4502
EURO
56,3657
ALTIN
6.864,82
BIST
14.151,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
17°C
Yozgat
17°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
21°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Açık
27°C

Kandemir: “Yerel basın Yozgat’ın güçlü sesidir”

Kandemir: “Yerel basın Yozgat’ın güçlü sesidir”

AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Hasan Kandemir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, özellikle Yozgat’ta görev yapan yerel basın mensuplarının özverili çalışmalarına teşekkür etti.

24 Temmuz 1908’de Türk basınında sansürün kaldırılmasının, ifade özgürlüğü ve demokrasi adına önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kandemir, basının toplumun doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayan en önemli kurumlar arasında yer aldığını ifade etti.

“YEREL BASIN YOZGAT’IN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR”

Yozgat’ta görev yapan gazetecilerin sadece haber üretmekle kalmadığını, aynı zamanda şehir ile vatandaş arasında güçlü bir iletişim köprüsü kurduğunu belirten Kandemir, yerel basının kentin gelişimine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Kandemir, “Vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü vazifesi gören, şehrimizin sorunlarını, taleplerini ve güzelliklerini kamuoyuna taşıyan yerel basınımızın kıymeti bizim için çok büyüktür. Yağmur, çamur, kar, kış demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan basın emekçilerimiz Yozgat’ın kalkınmasında önemli bir paydaştır.” dedi.

“BASIN MENSUPLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

AK Parti olarak ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla görev yapan tüm basın mensuplarının yanında olduklarını ifade eden Kandemir, Yozgat için hayata geçirilen proje ve hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılmasında basının önemli bir görev üstlendiğini dile getirdi.

Ortak hedeflerinin Yozgat’ın gelişmesi olduğunu belirten Kandemir, gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasındaki emeklerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

BASIN EMEKÇİLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI Mesajının sonunda tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan İl Başkanı Hasan Kandemir, “Zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yapan başta Yozgatlı gazeteci kardeşlerim olmak üzere tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi başında hayatını kaybeden ve ebediyete irtihal eden tüm basın emekçilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.