enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,1135
EURO
37,7561
ALTIN
3.387,60
BIST
9.904,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
-1°C
Yozgat
-1°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
3°C
Cumartesi Az Bulutlu
5°C
Pazar Çok Bulutlu
4°C
Pazartesi Kar Yağışlı
0°C

Kahveci esnafına bir destekte Beşir Derneğinden

Kahveci esnafına bir destekte Beşir Derneğinden
A+
A-

Pandemi döneminde zor ve sıkıntılı bir süreç yaşayan kahveci esnafına bir destek de Beşir Derneğinden geldi.

Kovid-19 salgını dolayısıyla 1 yılı aşkın bir süredir iş yapamayan kahveci esnafına destek olmak katkıda bulunmak için çalışma yürüten Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, Yozgat Valiliği başta olmak üzere, Belediye Başkanlığı ve  STK’lardan gelen gıda yardımlarını kahveci esnafına ulaştırıyor.

Son olarak Beşir Derneği tarafından hazırlanan gıda paketleri, kahveci esnafına ulaştırılması için Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun’a teslim edildi.

Coşgun, “Birlik, beraberlik ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bu kapsamda Sayın Valimiz Ziya Polat başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Celal Köse, siyasi ve sivil toplum temsilcilerimizin destekleri ile hazırlanan  gıda paketlerini kahveci esnafımıza ulaştırıyoruz. Ayrıca Sayın Valimiz bugün itibariyle de kapalı olan her bir kahveci esnafımıza 500TL ödenek çıkarttı. Son olarak Beşir Derneği gıda paketi yardımında bulundu. Bu vesile ile kahveci esnaflarımız adına  Sayın Valimiz Ziya Polat’a ve Beşir Derneği İl Temsilcisi Sayın Bekir Hazer’e teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.