enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,4013
EURO
52,0075
ALTIN
7.112,61
BIST
13.106,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Az Bulutlu
7°C
Yozgat
7°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
8°C
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Az Bulutlu
9°C
Cuma Yağmurlu
7°C

İYİ Parti Yozgat teşkilatı kurultaya tam kadro katıldı

İYİ Parti Yozgat teşkilatı kurultaya tam kadro katıldı

İYİ Parti’nin 4. Olağan Kurultayı, Ankara Kongre Merkezi’nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. “İYİ’lerin vakti geldi” sloganıyla düzenlenen kurultayda mevcut Genel Başkan Müsavat Devrişoğlu, oylamaya katılan 1180 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi. Devrişoğlu’nun oy birliğiyle yeniden göreve getirilmesi, parti teşkilatlarında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kurultaya Türkiye’nin dört bir yanından yoğun katılım sağlanırken, İYİ Parti Yozgat İl Teşkilatı da kurultayda tam kadro yer aldı. Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan öncülüğünde Ankara’ya giden il ve ilçe teşkilatları, kurultay sürecinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kurultay sonrası değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, İYİ Parti’nin bugüne kadar 5’i olağanüstü olmak üzere toplam 8 kurultay gerçekleştirdiğini hatırlatarak, 4. Olağan Kurultay’ın parti açısından ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Taştan, “Partimizin 4. Olağan Kurultayı’nı büyük bir coşku ve şölen havası içerisinde tamamladık. Davamızın lideri, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Devrişoğlu’nun, delegelerimizin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkan seçilmesi, partimize ve davamıza duyulan güvenin en net göstergesidir” dedi.

Kurultayın sadece bir seçim süreci olmadığını vurgulayan Taştan, konuşmasında birlik ve kararlılık mesajları verdi.  Başkan Taştan, “İYİ Parti, milletin umudu olmaya devam etmektedir. Bu kurultayda ortaya çıkan tablo, partimizin her kademesinde kenetlenmenin ve ortak hedeflere yürüyüşün açık bir ifadesidir. ‘İYİ’lerin vakti geldi’ sloganı, sadece bir ifade değil; Türkiye’nin geleceğine dair güçlü bir iradenin yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

Yozgat teşkilatları olarak kurultaya eksiksiz katılım sağladıklarını belirten Taştan, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Ankara’da tam kadro yer aldık. Bu bizim davamıza olan bağlılığımızın ve liderimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte de İYİ Parti’yi Yozgat’ta daha güçlü bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Kurultayda yapılan konuşmalarda demokrasi, adalet, liyakat ve ekonomik sorunlar ön plana çıkarken, İYİ Parti’nin önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası da delegelerle paylaşıldı. Genel Başkan Müsavat Devrişoğlu’nun birlik ve mücadele vurgusu yaptığı konuşması, salonda sık sık alkışlarla kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.