Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Yeni kararnamede; 39 ile yeni vali atanırken, 21 ilin valisi görevden alındı. Kararnameye göre Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç Merkeze alınırken yerine ise Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır atandı.
Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde bir araya gelen koyun ve keçi yetiştiricisi 36 çoban, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere destek olmak amacıyla aralarında topladıkları 41 kurbanlık koyunu, kına yakıp, nazar boncukları taktıktan sonra dualarla Hatay’ın Hassa ilçesine gönderdi.
Yozgat İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur, Korona salgını dolayısıyla evde kalan ailelerin çocuklarına yönelik çizgi film ve aşk 101 adlı dizide ahlaksızlıkların gösterilmesi ile mesajlar verildiğini belirterek Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Kültür ve Turizm Bakanlığını göreve çağırdı.