Gazetemiz Yeniufuk ile Yozgat Haber Gazetesi’nin yeni hizmet binasında tek çatı altında faaliyet göstermeye başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Bu kapsamda Doğuş Grup Emlak Sahibi Muammer Yılmaz, İnşaat Mühendisi Yunus Emre Yılmaz, Doğuş Emlak Müdürü Mahmut Canbolat ve Lizade Kafe Lokum İşletme Sahibi Suat Yaşar, gazetelerimizin yeni hizmet binasını ziyaret ederek Gazetelerimiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ile bir araya geldi.

Aynı gün içerisinde TRT Yozgat Temsilcisi Abdurrahman Doğan ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Başol da gazetelerimizi ziyaret ederek yeni çalışma ofisinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde konuklar, Yeniufuk Gazetesi, Yozgat Haber Gazetesi ve Yozgat Olay İnternet Haber’in aynı çatı altında birleşmesinin Yozgat basını adına önemli bir gelişme olduğunu belirterek, Gazetelerimiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel’i tebrik etti.
Muammer Yılmaz ve Abdurrahman Doğan, geçmişte RTV 66 Televizyonu’nda Suat Tinel ve Gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü Ferhat Özer ile uzun yıllar birlikte görev yaptıklarını hatırlatarak, oluşturulan yeni yapılanmanın Yozgat adına başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını ifade etti.
Gazetelerimiz İmtiyaz Sahibi Suat Tinel ise ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek yerel basının toplumun sesi, hafızası ve vicdanı olduğunu vurguladı.

Geçmişte Yakup Başol ile birlikte siyaset yaptıklarını, Muammer Yılmaz ve Abdurrahman Doğan ile de RTV 66 Televizyonu’nda uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptıklarını belirten Tinel, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm konuklarına teşekkür etti.
Tinel, “Yerel basın, bir şehrin hafızası ve vicdanıdır. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle Yozgat’ta doğru, hızlı ve tarafsız haberciliği güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Ziyaretlerde ayrıca geçtiğimiz günlerde kayınbabasını kaybeden Gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü Ferhat Özer’e de taziye dilekleri iletildi. Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimi ve samimi sohbetlerin ardından sona erdi./