enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,5544
EURO
54,7640
ALTIN
6.195,81
BIST
13.410,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
28°C
Yozgat
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Dr. Şahin: Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Yozgat’ta sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, amaçlarının vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Dr. Şahin: Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

 

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Yozgat’ta sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, amaçlarının vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek, Yozgat’ta sağlık alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dr. Şahin, ziyaretlerinden dolayı Yeniufuk Gazetesi Sahibi Bekir Çaylak’a teşekkür ederek, Türkiye’nin ilk şehir hastanelerinden biri olan Yozgat Şehir Hastanesinin fiziki ve genel durumu bakımından adeta 5 yıldızlı otel konforunda kaliteli bir sağlık hizmeti sunduğunu kaydetti.

Şahin, “İlimiz genelinde son yıllarda sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandı. İlçelerimizde yeni hastanelere kavuşarak vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz. Zaman zaman vatandaşlarımızın polikliniklerde beklerken haklı olarak serzenişleri olabiliyor. Bizler  bu gibi durumların yaşanmaması adına da her türlü tedbirlerimizi alıyoruz. İlimiz genelinde hekim eksiliğimizin yaşanmaması adına bakanlığımızla görüşerek nerde ne eksikliklerimiz var bildiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.”diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.