enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,2169
EURO
45,2700
ALTIN
4.345,98
BIST
9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat
Parçalı Bulutlu
28°C
Yozgat
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Çocuklarının kayıtı için okul bahçesinde sabahladılar

Yozgat’ta bazı veliler çocuklarını istedikleri öğretmene verebilmek ve ön kayıt yaptırmak için akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar okul bahçesinde nöbet tuttu.

Çocuklarının kayıtı için okul bahçesinde sabahladılar

Yozgat’ta bazı veliler çocuklarını istedikleri öğretmene verebilmek ve ön kayıt yaptırmak için akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar okul bahçesinde nöbet tuttu.

Bulundukları mahalledeki Milli Eğitim Vakfı İlkokulu önünde geceden toplanan veliler sabaha kadar çocuklarını istedikleri öğretmene kayıt yaptırmak için okul önünde sabahladılar. Bazı velilerin ise çocuklarını battaniyeye sarıp okul önünde sabahlaması dikkat çekti.

Kendi aralarında sıra listesi oluşturan veliler, mesainin başlamasıyla çocuklarını okula kayıt yaptırmanın sevincini yaşadı.

Serkan Civelek isimli vatandaş torununu kaydettirmek için geldiklerini ve  istedikleri öğretmeni seçebilmek için beklediklerini  söyledi.

Okul Müdürü Yusuf Saraç’ta velilere  2 Temmuz’da ön kayıt yapılacağı duyurusunu yaptıklarını söyledi.

Saraç, “Sabah 08.00 itibarıyla kayıt yapacağımızı söyledik. Veliler de bir gün önceden gelip burada beklemişler. Amacımız velilerimizin hakkı yenmesin, velimiz gönlünde olan öğretmene çocuğunu yazdırsın. Üç yıldır bunu uyguluyoruz ve bu sistemden memnunuz.” diye konuştu.

Saraç, sabah saatlerinde gelenlerle birlikte 120 öğrencinin ön kaydını yaptıklarını ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.